SASTOJCI
200g krem sira
75g mljevenog Digestive keksa
15g sitno nasjeckanog pistacia
Glazura
150g bijele kuvertura čokolade
Dekoracija
pistacio, keksi
PRIPREMA
Rukom dobro izmiješajte krem sir, keks i pistacio pa smjesu oblikujte u kuglice željene veličine. Prebacite ih na tanjur i ostavite u hladnjaku 2 sata da se ohlade. Ovisno o veličini, od ove količine ispadne 10-15 komada.
Otopite čokoladu na pari ili u mikrovalnoj pa u nju stavite jednu po jedno pralinu, okrećući ih dok se sasvim ne prekriju čokoladom. Ovaj dio trebate napraviti što prije, a zatim ih izvadite uz pomoć vilice i stavite na papir za pečenje. Odmah ih dekorirajte, najbolje jednu po jednu jer se čokolada brzo stisne. Ostavite ih pola sata na sobnoj temperaturi, a nakon toga prebacite ih u hladnjak.
Izvor:coolinarika.com
200g krem sira
75g mljevenog Digestive keksa
15g sitno nasjeckanog pistacia
Glazura
150g bijele kuvertura čokolade
Dekoracija
pistacio, keksi
PRIPREMA
Rukom dobro izmiješajte krem sir, keks i pistacio pa smjesu oblikujte u kuglice željene veličine. Prebacite ih na tanjur i ostavite u hladnjaku 2 sata da se ohlade. Ovisno o veličini, od ove količine ispadne 10-15 komada.
Otopite čokoladu na pari ili u mikrovalnoj pa u nju stavite jednu po jedno pralinu, okrećući ih dok se sasvim ne prekriju čokoladom. Ovaj dio trebate napraviti što prije, a zatim ih izvadite uz pomoć vilice i stavite na papir za pečenje. Odmah ih dekorirajte, najbolje jednu po jednu jer se čokolada brzo stisne. Ostavite ih pola sata na sobnoj temperaturi, a nakon toga prebacite ih u hladnjak.
Izvor:coolinarika.com
Нема коментара:
Постави коментар
Komentariši....