Kremaste pistacio praline - Golubarstvo I Golubari

Ad

Ad

Kremaste pistacio praline

Share This
SASTOJCI
200g krem sira
75g mljevenog Digestive keksa
15g sitno nasjeckanog pistacia

Glazura
150g bijele kuvertura čokolade

Dekoracija
pistacio, keksi



PRIPREMA
Rukom dobro izmiješajte krem sir, keks i pistacio pa smjesu oblikujte u kuglice željene veličine. Prebacite ih na tanjur i ostavite u hladnjaku 2 sata da se ohlade. Ovisno o veličini, od ove količine ispadne 10-15 komada.

Otopite čokoladu na pari ili u mikrovalnoj pa u nju stavite jednu po jedno pralinu, okrećući ih dok se sasvim ne prekriju čokoladom. Ovaj dio trebate napraviti što prije, a zatim ih izvadite uz pomoć vilice i stavite na papir za pečenje. Odmah ih dekorirajte, najbolje jednu po jednu jer se čokolada brzo stisne. Ostavite ih pola sata na sobnoj temperaturi, a nakon toga prebacite ih u hladnjak.

Izvor:coolinarika.com

Нема коментара:

Постави коментар

Komentariši....

Pages