SASTOJCI
BISKVIT
1 Muffins Dolcela
1 jaje
50ml ulja
125ml vode
KREMA
2 Vanilin pudinga Dolcela
1l mlijeka
1 Vanilin šećer Dolcela
5 žlica šećera
GANACHE
50g čokoladnih zvjezdica (iz Dolcela pakiranja)
205g čokolade
240ml Šlaga 5+ Dolcela
DEKORACIJA
1 pakiranje Šlaga hit Dolcela
125ml hladnog mlijeka
Krispi kuglice Dolcela
PRIPREMA
Smjesu za biskvit napravite po uputama na pakiranju, ne koristite čokoladne zvjezdice jer ćete ih kasnije upotrijebiti za čokoladni ganache. Umijesto u kalupe za muffine ulijte smjesu u kalup promjera 20x30cm kojem ste dno prethodno obložili papirom za pečenje. Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva malo manje od 20 minuta, ovisno o pećnici.
Pripremite 2 kesice pudinga tako da umijesto 1 žlice šećera koristite 1 pakiranje vanilija šećera. Puding prelijte preko biskvita u kalupu s kojeg ste uklonili papir za pečenje. Prije nanošenja ganachea pričekajte da se puding ohladi barem 15-ak minuta u hladnjaku.
Zagrijavajte slatko vrhnje na srednjoj vatri sve dok ne dođe do vrenja. Smanjite vatru i umiješajte čokoladu. Laganim miješanjem pustite da se čokolada otopi, a zatim ganache ostavite nekoliko minuta da se malo stegne, može i u hladnjaku. Nakon toga prelijte njime kremu. Kolač ostavite u hladnjaku minimalno 3 sata prije posluživanja.
Za dekoraciju pripremite šlag tako da prah pomiješate s mlijekom te umutite električnim mikserom. Njime ukrasite svaki komad i preko šlaga pospite krispi kuglice.
Izvor:coolinarika.com
BISKVIT
1 Muffins Dolcela
1 jaje
50ml ulja
125ml vode
KREMA
2 Vanilin pudinga Dolcela
1l mlijeka
1 Vanilin šećer Dolcela
5 žlica šećera
GANACHE
50g čokoladnih zvjezdica (iz Dolcela pakiranja)
205g čokolade
240ml Šlaga 5+ Dolcela
DEKORACIJA
1 pakiranje Šlaga hit Dolcela
125ml hladnog mlijeka
Krispi kuglice Dolcela
PRIPREMA
Smjesu za biskvit napravite po uputama na pakiranju, ne koristite čokoladne zvjezdice jer ćete ih kasnije upotrijebiti za čokoladni ganache. Umijesto u kalupe za muffine ulijte smjesu u kalup promjera 20x30cm kojem ste dno prethodno obložili papirom za pečenje. Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva malo manje od 20 minuta, ovisno o pećnici.
Pripremite 2 kesice pudinga tako da umijesto 1 žlice šećera koristite 1 pakiranje vanilija šećera. Puding prelijte preko biskvita u kalupu s kojeg ste uklonili papir za pečenje. Prije nanošenja ganachea pričekajte da se puding ohladi barem 15-ak minuta u hladnjaku.
Zagrijavajte slatko vrhnje na srednjoj vatri sve dok ne dođe do vrenja. Smanjite vatru i umiješajte čokoladu. Laganim miješanjem pustite da se čokolada otopi, a zatim ganache ostavite nekoliko minuta da se malo stegne, može i u hladnjaku. Nakon toga prelijte njime kremu. Kolač ostavite u hladnjaku minimalno 3 sata prije posluživanja.
Za dekoraciju pripremite šlag tako da prah pomiješate s mlijekom te umutite električnim mikserom. Njime ukrasite svaki komad i preko šlaga pospite krispi kuglice.
Izvor:coolinarika.com
Нема коментара:
Постави коментар
Komentariši....